Gewoon (h)eerlijk genieten! Dat is waar Bistro de Stadshoeve voor staat. Passend bij de sfeer van het park. Dit betekent dat we voornamelijk biologische producten uit de streek serveren. Goed eten zonder poespas.

Bij Bistro de Stadshoeve gaan vakmanschap, kwaliteit en gastheerschap hand in hand. Wij zoeken altijd naar de mooiste producten uit de natuur en laten ons voor onze gerechten inspireren door de mooie seizoenen die Nederland heeft. Daarom wisselt onze menukaart regelmatig, zodat wij je de beste kwaliteit kunnen bieden. Elk seizoen een nieuwe kaart.

Iedereen is welkom voor een kopje koffie met eigengemaakt gebak, een lunch, een borrel en natuurlijk een diner. Wij hebben als eerste restaurant van Zwolle een EKO keurmerk mogen ontvangen. We serveren 80-100% biologische producten, zo dragen wij een steentje bij aan een duurzame wereld en aan de toekomst van onze kinderen. Vanaf 30 mei hebben we onze dinerkaart omgetoverd in een Fingerfoodkaart. Vanaf 16:00 kunt u terecht voor een variatie aan kleinde gerechtjes. Kom snel proeven!!

Bekijk hier onze kaart,

Diner serveren wij van Donderdag tot en met Zondag:                                

 

menukaart front