038 457 98 77

ONLINE RESERVEREN

Hieronder vindt u de evenementen zoals die worden vermeld op onze Facebook pagina.

Kerstevent bij Park & Bistro de Stadshoeve

15 December 2018 - 16:00

Bistro & Park de Stadshoeve tovert op 15 december om in een waar kerstparadijs. Een sfeervolle kerstmarkt met streekproducten, mooie koren met livemuziek, een bierproeverij van Zwolse biertjes, warme chocomelk en glühwein, een heerlijke BBQ, marshmallows roosteren bij het vuur en natuurlijk de levende kerststal. En er is nog veel meer te beleven! Kortom: de leukste en gezelligste. Proef en beleef de gezellige kerstsfeer en kom gezellig langs vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur!

> Event op onze facebook pagina

Kerst bij de Stadshoeve

25 December 2018 - 11:00

1e en 2e kerstdag vier je kerst met de familie bij de Stadshoeve
Wij serveren een heerlijke kerstbrunch van 11:00-14:00 en een kerstdiner van 17:00-21:00. Beide in de vorm van een heerlijk buffet met de mooiste biologische gerechten.
Brunchbuffet: 29,50 pp
Dinerbuffet: 34,50 pp

Voor de kinderen hebben we een speciaal buffet waar ze zelf pannenkoeken kunnen bakken en ijsje kunnen scheppen.
Brunchbuffet 4 tm 12: 14,50 pp
dinerbuffet 4 tm 12: 17,50 pp

Daarnaast hebben we speciaal voor kinderen een
Kerstfilm, knutselhoek en persoonlijk cadeau onder de kerstboom.

> Event op onze facebook pagina

ZZP Café

10 January 2019 - 09:00

Op donderdag 10 januari ben je als ZZP’er welkom in het ZZP café van Park & Bistro de Stadshoeve. De ruimte direct achter de bistro wordt die dag kosteloos beschikbaar gesteld en biedt plek voor maximaal 20 ZZP’ers.
Ben jij ook op zoek naar een plek waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten? Een plek om ongedwongen te netwerken en waar je natuurlijk lekker aan de slag kan met je eigen activiteiten. Kom dan op donderdag 10 januari eens een kijkje nemen bij het ZZP Café.
Bij Park & Bistro de Stadshoeve vind je een leuke en inspirerende omgeving midden in de wijk Stadshagen waar je ongestoord en ontspannen kunt werken. Er is uiteraard gratis wifi, je kunt vrij in- en uitlopen gedurende de dag en consumpties zijn via Bistro de Stadshoeve te verkrijgen. Deze zijn uiteraard wel tegen betaling. Zien wij jou ook op donderdag 10 januari? Je bent van harte welkom vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur!

> Event op onze facebook pagina

Hoe fit ben jij?

16 January 2019 - 19:30

Wel eens een check gedaan hoe vitaal je bent? Zit jij lekker in je ‘vel’? Op deze avond krijg je informatie over een gezonde levensstijl. Wat is gezond?
Het zal gaan over voeding, beweging en ontspanning. Daarnaast leer je meer over je eigen lichaam en kan je aan de hand van verschillende metingen, zoals spier en vetmeting, een health check doen. Tenslotte krijgt je handvaten mee voor thuis waar jij praktisch mee aan de slag kunt.

De clinic zal gegeven worden door Wilma van der Geer- Wibbelink, BGN geregistreerd gewichtsconsulent & leefstijl coach. Naast dat ze als zelfstandige werkt is zij ook verbonden aan de landelijke organisatie Gezond & Weldoen. Ze begeleidt mensen op het gebied van voeding en beweging en verzorgt workshops voor particulieren en bedrijven. Voor meer info zie http://theambassador.nl/

Goed begin van 2019, kom naar deze avond en laat je inspireren. Kosten zijn €20 per persoon, inclusief koffie/thee een proeverij van gezonde snacks en gratis vervolg weegkaart. Aanmelden kan via info@theambassador.nl

> Event op onze facebook pagina